Ontwerp van Isabella de Jonge

 Webwinkel Kralenzooi is al jaren de GROOTSTE leverancier van sieraadonderdelen voor de hobbymarkt.
Webwinkel Kralenzooi is de hoofd-sponsor van informatie-website "HoeMaaktUHet".

 

Ga naar junior-wedstrijden

Ga naar archief "Dol-Fijn"

Ontwerpwedstrijd "Dol-Fijn"

Ontwerp van Isabella 8 jaar

Hallo, ik ben 8 jaar en erg blij met de kralen en de opdracht omdat ik net een nieuwe fiets heb en nog geen sleutelhanger.

Het rijgen van de kleine kraaltjes vond ik wel priegelig.

 

Mvg, Isabella

 

 

 

 

 

 

 

Opmerkingen:

wat een stoere houten vis met lieve kraaltjes eronder! helemaal onderaan de kralenstrengen zie ik zelfs dolfijntjes dartelen! En rinkelende belletjes. Wat zal dat leuk staan aan je nieuwe fiets! Misschien kun je hem ook met sleutel en al aan je broek vastmaken, als je in de klas zit en je fiets op slot staat. Dan kan iedereen in de klas het ook bewonderen.Dat is ook het leuke van zelf sieraden maken: niemand heeft hetzelfde als jij! Ga zo door met sieraden maken! Ik ben benieuwd wat ik een volgende wedstrijd van jou ga zien... je gaat wel door met sieraden maken hè?! je zet het ook al zo mooi op de foto!

 

Ik kan me voorstellen dat de kleine kraaltjes een priegelwerkje was. Maar je hebt een schitterende hanger gemaakt. En volgens mij kun je hem zowel als sleutelhanger voor je fiets gebruiken als hanger voor aan je tas.
Heel goed gedaan hoor.

 

Prachtige sleutelhanger.

 

Mooi je kralen op elkaar afgestemd, mooie hanger. Jammer dat je niets anders erbij gemaakt hebt, je hebt weinig kralen gebruikt, kan je later nog wat van maken.

 
Prachtig, een erg leuke en volle sleutelhanger. Als je je fiets vergeet op slot te zetten, nemen ze niet je fiets mee, maar je fietssleutelhanger!

 
 
 
 
 
 
 


27-11-2012

Indra

Dikke rammelende sleutelbos, met het belletje vanonder als je goed kijkt!


Wil je hieronder een bericht schrijven, een vraag stellen of reageren?

Bericht

 

Hoe Maakt U Het. 2018        Domeinregistratie en hosting door: Realhosting.