Ontwerp neorG van Anneroos Everts

 Webwinkel Kralenzooi is al jaren de GROOTSTE leverancier van sieraadonderdelen voor de hobbymarkt.
Webwinkel Kralenzooi is de hoofd-sponsor van informatie-website "HoeMaaktUHet".

 

Ga naar archief "neorG"

Ga naar de ontwerpen van Anneroos

Ontwerpwedstrijd "neorG"

Ontwerp van Anneroos

 
 

Hoi Sannie,"Dit was de eerste keer dat ik meedeed aan de ontwerpwedstrijd. Mijn doel was om in ieder geval iets te maken en in te sturen, en dat is gelukt! :) Ik vond het een mooi pakketje, en wat een verrassing dat we een beaded bead moesten maken! Dus de wedstrijd dwong me om te leren hoe je dat doet.  Dat is ook wat waard!

Ik vond mijn eerste Lunabead-variatie mooi, maar nogal overheersend. Omdat ik begreep dat ik geen ketting mocht toevoegen, heb ik het zo opgelost met kettelstiftjes, om het luchtig te houden. De oorbellen moeten DNA-strengetjes voorstellen, die wil een van mijn nerdvriendjes vast wel hebben (ik heb zelf geen gaatjes). :) "


Bedankt voor alle moeite!
(Ook voor het samenstellen van het pakketje en al het gedoe eromheen!)

Groetjes,
Anneroos

 

 

 

 

 

 

Opmerkingen:

En ineens getroffen door de eenvoud vind ik dat mijn nummer 3 op de lijst inzending 20 moest zijn.

Misschien is het een ‘simpele’ ketting, maar voor mij iig een bijzondere vermelding waard, vandaar….

 

Dit vind ik de modernste ketting. Ik volg altijd de sieraden-mode en de komende tijd is LANG helemaal IN. Deze ketting is mooi luchtig en daar hou ik van.

 

 

: Leuke beaded beads en oorbellen maar de ketting is veel te kaal. Maar iedereen zijn stijl.

 

Heerlijk simpel en toch erg leuk.

 

deze ketting is eenvoudig en fragiel

 

De delicate eenvoud van de ketting en de DNA oorbellen, ben benieuwd hoe ze, ze gemaakt heeft.

 

speciale complimenten

 

Mooi in zijn eenvoud. De DNA strengetjes waren zeer herkenbaar (ben ik ook een nerd?) en leuk als oorbellen, maar ik zou ze zelf onderaan gesloten hebben (net als bovenaan). met een mooie beaded bead. Bij de andere kettingen met bengels onder de beaded bead was dat te veel, maar bij deze ketting is het voor mij goed. Waarschijnlijk doordat kettelstiften gebruikt zijn in plaats van strengetjes van kralen.

 
 
 
 
 

29-11-2012

Anneroos

Bedankt voor jullie stemmen en reacties! Dit was mijn eerste wedstrijd, en mijn doel was iig iets opsturen en hopelijk minstens 1 stem krijgen, en ik ben erg blij dat beide doelen zijn gehaald. :)

De oorbellen zijn helaas niet zo sterk, daarom kan er niet nog een beaded bead onderaan hangen, zoals iemand hierboven suggereerde.
Hoe ik ze gemaakt heb: in elke DNA-oorbel zitten drie metaaldraadjes: 2 voor de backbones/verticale strengen, en 1 voor de nucleotiden/horziontale strengen. Dit laatste draad slingert dus heen en weer, en gaat afwisselend door een paar kraaltjes van de ene backbone, dan door die 4 horizontale kraaltjes, dan door een paar kraaltjes van de andere backbone en weer door 4 horizontale kraaltjes terug.
Het afwerken ervan was best lastig, omdat het metaaldraad dat ik gebruikte makkelijk knapte. :( Het metaaldraad zorgt er wel voor dat het model erin blijft (ik heb het ook met draad of een combinatie van metaaldraad en gewoon draad geprobeerd, dat werkt niet). 

Groetjes, Anneroos

 


Wil je hieronder een bericht schrijven, een vraag stellen of reageren?

Bericht

 

Hoe Maakt U Het. 2018        Domeinregistratie en hosting door: Realhosting.