Ontwerp Neorg van Judith Agterberg

 Webwinkel Kralenzooi is al jaren de GROOTSTE leverancier van sieraadonderdelen voor de hobbymarkt.
Webwinkel Kralenzooi is de hoofd-sponsor van informatie-website "HoeMaaktUHet".

 

Ga naar archief "neorG"

Ga naar de ontwerpen van Judith

Ontwerp van Judith

 

Veel rocailles en kraaltjes door elkaar dus heerlijk een avondje sorteren en tellen. Daarna heb ik een schema gemaakt om de kralen qua kleur en grootte gelijkmatig te verdelen om te gaan haken. Uittellen, avonden rijgen en daarna haken. De beaded beads waren erg lastig omdat ik geen naald had die door de kraaltjes kon, dus een hoop gepiel met de hand. Na diverse pogingen toch maar besloten voor een half-beaded bead. De oorbellen hebben hetzelfde uiteinde gekregen als de ketting, waardoor het echt een setje is geworden. Van de overgebleven kralen heb ik ook nog een armband kunnen maken. Jammer dat het weer voorbij is, maar ik kijk alweer uit naar het volgende pakketje!

 

 

 

Opmerkingen:

 heeft het echt verdient , de ketting de armband en de oorbellen zijn prachtig, mooi de kleuren gecombineerd.

 

Een mooi gemaakte set. Ik hou van setjes. Veel werk aan besteed en daardoor een heel persoonlijke creatie geworden. Ik heb een tip voor deze  maakster. Als ik geen naald heb die door een kraal past, zodat ik alleen de draad moet gebruiken, doe ik een beetje Velpon aan het eind van de draad, veeg, tussen duim en wijsvinger, het overtollige eraf en laat het hard worden. Dan heb je een mooi “nep”naaldje.

De ketting is leuk gevonden maar ik mis toch enkele beaded beads er tussen.Wil je hieronder een bericht schrijven, een vraag stellen of reageren?

Bericht

 

Hoe Maakt U Het. 2018        Domeinregistratie en hosting door: Realhosting.