spelregels-swapper-de-swap

 

HomePatronenMeer InformatieWedstrijdenGastenboekContact Webwinkel Kralenzooi is al jaren de GROOTSTE leverancier van sieraadonderdelen voor de hobbymarkt.
Webwinkel Kralenzooi is de hoofd-sponsor van informatie-website "HoeMaaktUHet".

 

Naar overzichtTITELPAGINA van:
Swapper-de-Swap 1      <<>>      Ruil je zelfgemaakte sieraad


 

          LET OP.   WE HEBBEN HET MOMENTEEL ZO DRUK DAT WE GESTOPT ZIJN
MET ALLE ONTWERPWEDSTRIJDEN, MAAR OOK MET DEZE Swapper-de-Swap.
NA 52 WEDSTRIJDEN VONDEN WE HET WELLETJES.
HARTELIJK DANK VOOR JULLIE OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING.

 


*  Spelregels

Bij een Swapper-de-Swap maak je een verplicht sieraad voor iemand, die je niet kent. En je krijgt een sieraad terug, die een andere persoon gemaakt heeft. Het is dus een uitwisseling (swap) van zelfgemaakte sieraden.
Maar er is ook een wedstrijd aan verbonden; je mag het ontvangen sieraad beoordelen en er punten aan geven. De ontwerper met de meeste punten wint de ere-prijs, die door webwinkel Kralenzooi beschikbaar wordt gesteld.

 

*  Voor de Swapper-de-Swap koop je een geheim pakketje bij webwinkel Kralenzooi.
Alle pakketjes zijn van dezelfde waarde, maar ze zijn allemaal een beetje anders. De opdracht is voor alle pakketjes hetzelfde.

 

*  Je mag meerdere pakketjes kopen. Per pakketje is 1 inzending toegestaan. Hoe meer pakketjes je koopt en instuurt, hoe meer sieraden je dan terugkrijgt.
De inhoud van alle pakketjes wordt pas openbaar gemaakt, als de inzendtermijn verstreken is.
Het pakketje mag niet geruild of teruggestuurd worden. Je weet van te voren dat het een geheim pakketje is.

 

*  Je hoeft niet alle materialen te gebruiken uit het pakketje, maar het is voor de ontvanger leuker als je wel alles gebruikt. Gebruik je niet alles, dan moet je het restant bij je ontwerp voegen en het geheel opsturen. De ontvanger krijgt hiermee ongeveer hetzelfde terug als wat zij (hij) gekocht heeft.

 

*  Je mag zelf géén kralen aan het pakketje toevoegen. 

*  Eventueel mag je wél toevoegen:

  • Draad van textiel, rubber, suede, kunststof, leer, metaal. Hieronder verstaan we ook koord, lint, biasband, stiff stuff, ultra suede en een lapje stof (om iets op te naaien).
  • Ringetjes. Dan bedoelen wij jumpringetjes en splitringetjes.
  • Knijpkraaltjes, kalotjes, draadbeschermers, knijpkralenkapjes, kleine brochespeldjes, haarspeldjes, veter- of lintklemmetjes, eenvoudige slotjes.
  • Nietstiften en kettelstiften.
  • Oorhaakjes / oorstekertjes.
  • Lijm.

 

*  Wij moeten uiterlijk op DATUM om 18:00 uur je ontwerp ontvangen hebben. Dus uiterlijk op DATUM op de post doen.

Let er op dat de opening van de PostNL-brievenbussen 31 mm hoog is. Past je ontwerp niet door de brievenbus, dan moet je op een andere manier versturen; bijvoorbeeld in een doosje.

 

*  Stuur je sieraad GOED VERPAKT naar:

Hoe Maakt U Het
Herenweg 57
2361 EG Warmond

Vermeld bij het sieraad het nummer van het pakketje dat je gekregen hebt. Wij kunnen dan sneller de foto van dat pakketje erbij zoeken.
VERGEET NIET OM JE EIGEN ADRES TE VERMELDEN.

Je krijgt per mail een bevestiging als je sieraad ontvangen is.

Direct na de uiterste inzenddatum verdelen wij de inzendingen volkomen willekeurig onder de deelnemers.

Verpak bij het sieraad een leuk kaartje of briefje met je eigen naam erop en iets aardigs. Bijvoorbeeld een korte beschrijving waarom je op deze manier het sieraad gemaakt hebt. Wij sturen het complete pakket door en we controleren of het juiste nummer vermeld wordt.

 

*  Maak ook een foto van je ontwerp. Het sieraad dat je maakt moet minimaal op één foto in zijn geheel te zien zijn.
Stuur je foto('s) als bijlage bij een e-mail naar: info@hoemaaktuhet.com
Is het te moeilijk voor je om een foto te maken of op te sturen, dan maken wij een foto van je sieraad. Maar meld dat dan tijdig.

Je krijgt apart een ontvangstbevestiging van je foto('s). 

Zodra wij de sieraden doorgestuurd hebben, plaatsen wij jullie sieraadfoto's met de (door ons gemaakte) bijbehorende foto's van de losse onderdelen op informatie-website "HoeMaaktUHet". Dit helpt je om het sieraad goed te kunnen beoordelen.

 

*  Je sieraad wordt dus niet op basis van een foto beoordeeld, maar in het echt, bij je collega-ontwerper thuis.
Ook wij beoordelen de ontwerpen, voordat we ze doorsturen.
Aan iedere inzending mag je punten (van 1 t/m 10) geven. Die punten geef je per e-mail door aan de redactie van informatie-website "HoeMaaktUHet". Vergeet niet om het nummer van het sieraad te vermelden. Per ontvangen sieraad mag je maar één keer je punten doorgeven.
Uiterste inzenddatum van je mailtje met punten: DATUM om 20:00 uur.

De ontwerper die de meeste punten krijgt is winnaar van de ere-prijs. Als 2 of meer inzendingen een gelijk aantal punten krijgen, beslist de redactie.

De ere-prijs is een cadeaubon van webwinkel Kralenzooi van € 20,00

De winnaar wordt op DATUM bekend gemaakt. 
Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

 

 


*  Samenvatting

Je koopt een geheim pakketje. Je maakt een sieraad en (minimaal) een foto. Beide stuur je op naar de redactie. Je krijgt een sieraad terug van een onbekende collega-ontwerper. Dat sieraad mag je houden. Tot slot beoordeel je dat sieraad. Alle ontwerpers maken kans op de ere-prijs.

 

 

*  Maak alsjeblieft ook een aantal foto's van het maken van het sieraad. Die foto's worden dan na afloop van de Swapper-de-Swap bij het sieraad gezet.

Het is fijn als je daarbij een korte beschrijving maakt van de gekozen vorm van je sieraad en van het in elkaar zetten. De extra foto's en de beschrijving zijn echter niet verplicht.

Als je de moeite wilt nemen om een uitgebreide stap-voor-stap beschrijving met foto's te maken, zou dat nóg leuker zijn. Wij zullen dat heel graag (uiteraard met bronvermelding) als patroon publiceren op de informatie-website "HoeMaaktUHet".
Ieder bruikbaar patroon belonen wij met een cadeaubon van webwinkel Kralenzooi.

 

*  Het versturen van je sieraad naar het adres van de redactie geschiedt op je eigen risico. De redactie is niet verantwoordelijk voor eventuele schade of zoekraken tijdens het vervoer.
Als wij je sieraad doorsturen naar een collega-ontwerper, zijn wij wel verantwoordelijk voor eventuele schade of zoekraken tijdens het vervoer. In dat geval vergoeden wij maximaal de materiaalkosten.

 

*  Als je meedoet met de Swapper-de-Swap, geef je daarmee de redactie van informatie-website "HoeMaaktUHet" toestemming om foto's van jouw ontwerp te publiceren en je kunt daar verder geen rechten aan ontlenen.

 

* Alle inzendingen (foto's plus eventuele tekst of tekeningen) worden voor onbepaalde tijd op informatie-website "HoeMaaktUHet" gepubliceerd. De naam van de ontwerper wordt daarbij vermeld. Iedereen kan dan zien welke inzending van welke ontwerper er gewonnen heeft. Iedereen kan zien wat er met de pakketjes mogelijk is.
Het doel hiervan is om de ontwerper te eren en om anderen te inspireren bij het zelf maken van sieraden. Als je met de Swapper-de-Swap meedoet, ben je het met deze regel eens. 

 

*  Als er een klein aantal deelnemers is en het aantal inzendingen is duidelijk groter dan het aantal deelnemers, dan kunnen niet ALLE inzendingen een nieuwe eigenaar vinden. In dat geval krijgt de ontwerper een of meer van haar eigen sieraden teruggestuurd.

 

Wil je een opmerking maken of een vraag stellen aan de redactie van informatie-website "HoeMaaktUHet" ? Klik dan  HIER.

 

 

 

Materialen kan je kopen bij: webwinkel Kralenzooi


Wil je hieronder een bericht schrijven, een vraag stellen of reageren?

Bericht

 

© Hoe Maakt U Het. 2020